Ušetřete za gabionový plot

visibility6597 Zhlédnutí list V: Tipy a triky

Minulý rok jsme Vám představili náš unikátní, modulární systém gabionových košů. Pomocí několika různých variant košů, jsme tak společně ušetřili nejen materiál, a tedy i přírodu, ale především Vaše peníze. O úspěchu jste nás přesvědčili hlavně vy. Dohromady jsme pouze za loňský rok prodali více než 3500 gabionových košů! Z tohoto důvodu jsme si řekli, že zajdeme ještě dál a představujeme systém gabionových plotů.

Gabionové ploty se stávají stále více oblíbenými a rozhodně již neplatí, že jde o luxusní zboží pro pár vyvolených. Aby byl jejich nákup co nejjednodušší, připravili jsme pro Vás nové varianty produktů. V našem e-shopu, v sekci klasické gabionové ploty nyní najdete gabionové ploty nejen ve formě celých polí o délce 100 a 200 cm, ale také ve formě sloupků a podezdívek. Vrací se teď již známý systém „úvodní a navazující“. Kolik má mít, ale plot pater když jej chci plnit ručně a použít oko 10x10 cm? Kolik bych měl dát spon na metr? Neudělám chybu ve výpočtu sítí? Tyto problémy jsme vyřešili za Vás. Stačí vybrat variantu pole a nelámat si hlavu. Naše balení je vytvořeno tak, aby byli výsledné ploty v souladu s veškerými technologickými postupy. 

Úvodní gabionové pole bude mít všech šest stran. Je možno jej postavit solitérně a obsahuje veškeré potřebné množství sítí, spojovacích spirál a gabionových spon/táhel. Ve Vašem gabionovém plotu bude tato varianta stát na první místě.

Navazující gabionové pole je potom varianta, která je z jedné strany „otevřená“. Disponuje, dnem, víkem, všemi boky, ale chybí ji jedna strana krajních příček. Tato varianta bude v celém plotu druhá až x-tá podle námi potřebné délky. Pojďme si to vysvětlit na příkladu.

Příklad 1.

Představme si situaci, že chceme gabionový plot z oka 10x5 cm o délce 6 metrů běžných, chceme jej hluboký 30 cm a vysoký 200 cm. V tomto případě budeme mít 1x gabionové pole 200x30x100 cm, oko 10x5 cm a 5x gabionové pole 200x30x100 cm, oko 10x5.

Podívejte se do záložky klasických gabionových plotů a vyberte variantu, která je pro Vás tou nejlepší. Jelikož jsme jedni z mála českých výrobců, těmito rozměry samozřejmě nekončíme. Nevybrali jste si u nás žádný typ? Umíme zakázkovou výrobu. Nevíte si s Vaší situací rady? Naši zaměstnanci Vám se vším rádi a rychle poradí. Gabiony Stone jsou tady pro Vás.

Na závěr pár fotek z realizací našich parterů a zákazníků :).

Zanechte komentář

Komentáře musí být nejprve schváleny před jejich publikováním.
Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota January Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec